Jag kom på att jag hinner med ett inlägg och veckan som gått också!

I måndags var jag på jobbet hela dagen och hade rätt tråkigt. Eftersom det är sportlov hade jag förväntat mig att det skulle komma in fler kunder, men jag var ensam typ hela dagen. Är alla på skidsemester månntro?

Även om det var trist att inte ha något att göra så var det nog bra, jag var lite febrig och behövde tiden till att vila och plugga. Najs med ett jobb där jag har rast så fort jag är ensam!

I tisdags var det skola, shopping och jobb som gällde!
Vi började en ny kurs som heter Praktisk Språkfärdighet (samma kurs jag jag missar i detta nu), där övar vi uttal och läs-, skriv- och hörförståelse.

Efter lektionen gick jag och Maria till science fiction-bokhandeln för att leta efter studielitteratur, men böckerna hade inte kommit in än. Istället gick vi på jakt efter alla hjärtansdag presenter till Robin och Hampus.

Sen var det bara jobb hela kvällen och efter det bums i säng!

Igår var jag ledig på dagen, så jag låg i soffan och kollade på curling (bara jag som tycker att curling är en av de få sporter som faktiskt är kul att kolla på??)
På kvällen jobbade jag, aka spelade spindelharpan i flera timmar...

Vid åtta igår så smsade Robin och sa att han satt fast på tåget hem och att han skulle komma jättesent. Men det visade sig att han bara hade hittat på det, för några minuter senare kom han in genom dörren på jobbet och gav mig 10 rosa rosor!
Blev så sjukt glad!

Dock var han sjukt hårig, och hade glömt sin rakhyvel hemma i Eksjö. Så jag får gosa med en gorilla i helgen. Men I don't mind, han är söt ändå!

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej