Hallå igen!

Idag är det måndag och jag sitter i soffan och chillar och väntar på en Ikea-leverans av våra nya bokhyllor!! De ska dyka upp mellan 9 och 15 så förhoppningsvis hinner jag se dom innan jag ska till jobbet ikväll.

Nu i helgen hade jag fullt upp och har haft sjukt kul! Direkt efter jobbet i fredags (slutade 21 i Mölndal) så bytte jag om på kontoret och mötte upp Maria inne vid domkyrkan, därifrån gick vi tillsammans till Sticky Fingers där Hampus band Suburban Clinic skulle spela i musiktävlingen Extravaganza (tror den hette så i alla fall??? Kollade inte så noga, ville bara se Suburban).

Det var riktigt mysigt faktiskt och roligt att vara ute på stan även om Suburban Clinic tyvärr inte gick vidare i tävlingen.
Efter spelningen stannade vi kvar och pratade en stund innan jag åkte tillbaka till Mölndal och hämtade upp min bil som jag hade lämnat på jobbet. Det var inte jättekul att köra hem ensam mitt i natten... Jag var hemma ca 03.30.

Suburban Clinic mitt uppe i sin låt Daddy's Little Princess.

På lördagen gick jag och Robin upp vid 8 efter alldeles för lite sömn. Vi åkte och slängde massa skräp på återvinningsstationen och sen körde jag Robin till jobbet. Ensam begav jag mig sen iväg till Ica Maxi och bara myste runt i lördagsmorgons-fart och handlade enorma mängder mat. Köpte bröd för 4 år framåt och frukt för resten av veckan.

När jag kom hem från Maxi byggde jag ett frukttorn i köket.

Robin kom hem från jobbet igen vid 16.30 och väckte mig då jag tydligen hade somnat i soffan två timmar tidigare... Vi städade lite och började med middag inför att mina föräldrar skulle komma över! Sen hängde vi med dom hela kvällen och åt god italiensk kycklinggryta med pasta.
Vi hann såklart även klämma in mello innan läggdags.

Som om det inte var nog med umgänge så kom Maria och Hampus hit vid 14 igår för att hänga. Vi hade en jättemysig eftermiddag och kväll. Jag hade bakat en citronsockerkaka och så lagade vi köttbullar med potatis, sås och lingonsylt till middag.
Efter maten plockade vi fram godis och tittade på film och spelade Munchkin!

Dukat för söndagsmiddag! (Tulpanerna fick vi av mamma och pappa i lördags)

Efter ett tre timmar långt och väldigt intensivt parti Munckin var det läggdags.

Jag har alltså haft en fantastisk ledig helg! Har även fått massa presenter! Tulpanerna som jag visade här ovan och även ett fint set med köksknivar från mamma och pappa, som jag dock glömde fota. Sen fick vi krukväxter också!

Azalean på silverbrickan är från Maria och Hampus och den med de stora bladen är från mamma och pappa.

Such happiness. 

Idag har vi äntligen skaffat köksstolar! Vi hittade dom på Blocket och hämtade ca 10 minuter härifrån. De är i lackad furu och enkel design så med lite sandpapper och färg kommer dom bli lätta att göra om som vi vill! Vi ska även måla om köksbordet någon gång. 

Såhär såg det ut innan:

And then there was some of this:

Och nu ser det ut såhär:

Omg riktigt kök nu ju!!

Nu ska vi bara på något sätt fixa så att lampan hänger över bordet också. Just nu hänger den liksom lite snett framför ute över golvet. 
Uttaget i taket är inte i mitten för att den här lilla hörnan tidigare var ett badrum och då var lampan placerad längs med den nu borttagna väggen.
Yo bitches. Nu har det visst passerat några dagar utan uppdatering. Blev så mycket på en gång att jag bah chillade lite med bloggen.

I lördags provjobbade jag i alla fall på Espresso House och det var najs! Jag ska tillbaka och prova en gång till den 2/3 och sen är jag inbokad på barista-utbildning den 11/3! Riktigt spännande! Nervöst också tho, det är alltid jobbigt att vara ny på jobbet och inte kunna något alls.

Jag i lördags.

När jag var klar på Espresso House så åkte jag hem och bytte om och plockade upp Robin. Efter det begav vi oss raka vägen hem till Hampus för kalas! Där fotade jag visst ingenting på hela kvällen, troligtvis because of too much fun. Vi hade spelturnering, pizzapaus, mellomys och spelade en omgång Cards Against Humanity, alltså allt man kan önska av en lördagskväll. 
Vi sov över också men åkte ganska tidigt på söndagen för att hinna hem till våran tvättid #adulting #responsible #suchgrownup

Resten av veckan har gått åt till jobb och röjning av kartonger och lite skräp. Våra föräldrar kommer över på middag på lördag så då vill jag helst inte att stället ser ut som en soptipp...

Vi har även haft en del kontakt fram och tillbaka med vårat hyresbolag under veckan då vi tydligen använde fel tvättstuga i söndags och bara hade tur att den inte var låst då??? Sen sa dom åt oss att tvätta på ett annat ställe men där finns ingen tvättstuga alls??? Sååå just nu kan vi inte tvätta och väntar på svar på mejl.

Igår var jag ledig och ägnade hela dagen åt att bära upp lådor på vinden och dekorera om här hemma. Det finns inte jättemycket vi kan göra eftersom vi inte har alla möbler vi behöver för att bli "klara". Men jag flyttade i alla fall runt lite prydnader osv så att det ser lite mer ordnat ut.

Kontor typ klart. Kanske kommer flytta om lite snart tho för att vi vill ha in en bäddsoffa istället för en säng.


Mer städat vardagsrum! Lite mörk bild i motljus tho...


Köket i morgonljus <3


Mina fina växter, aloe vera och timjan.

Liknande inlägg