Godmorgon bloggen!

Idag är en riktigt spännande dag. Ikväll åker jag och Maria nämligen söderut, äntligen ska vi hälsa på Sophia i Brighton! (och shoppa i London i några dagar såklart). Jag är dock lite långsam och har inte börjat packa än, men det löser jag nog under dagen. Nemas problemas.
Nu är det frukostdags!

Adjö.
Förutom ett kort jobbpass så har jag inte gjort så mycket idag. Jag har varit helt utmattad hela dagen, kan man bli det av för mycket vila månntro?? Jag har i alla fall lyckats öppna skolböckerna lite grann och städade en del här hemma imorse. Men förutom sådana korta utbrott av energi så har jag mest hängt i soffan med Maggan. Hon har fått öroninflammation så jag har klappat på henne massor och gett henne lite medicin.Lilla sjuklingen med svullet öra.
Nu är jag snart hemma igen efter en mysig helg med min snutt. Det var superskönt att låta hjärnan vila helt i några dagar och bara låta Robin ta hand om mig.Nu är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten med skola och dubbla jobb. Men bara i ca 2 veckor, sen bär det av utomlands till Noss i Brighton!

Liknande inlägg