Hej hej hallå bloggen.

Som vanligt har det gått typ 234843989 år sen jag bloggade senast och ännu en gång har jag fått för mig att jag ska börja igen! Vi får väl se om det håller mer än typ 3,2 dagar. Fast även om jag bara skriver några få inlägg så vet jag att det är kul att läsa i framtiden!


Allmän uppdatering då:

Senast jag skrev så hade jag två jobb samtidigt, slet rumpan av mig på både MatHem och Espresso House och var bara ledig två dagar varannan vecka... Hållbart osv. Den mentala hälsan var inte på topp och jag slutade på EH i juni 2016. Ett halvår senare vågade jag även ta steget ut i ekonomisk ovisshet och slutade på MatHem! Det var ingen arbetsplats som var särskilt härlig på något plan, vill inte shit-talka MatHem men alltså arbetsmiljö var ingen prioritet där yooooooo.

Våren 2017 försökte jag plugga på distans (IGEN) men försökte visst plugga 5 kurser samtidigt och misslyckades med... *drumroll*... ALLA! Well, läste i alla fall t.ex. en kurs i arkitekturhistoria som var otroligt intressant och jag lärde mig massor, hade bara inte lust att skriva hemtentorna...

Sedan april har jag varit anställd som butiksbiträde på KappAhl. Började som timmis, fick sen jobba heltid över sommaren och nu sen första november är jag fastanställd! Av alla jobb jag haft hittills i mitt liv så är KappAhl definitivt den bästa arbetsplatsen jag haft! Tyvärr får jag inte jobba riktigt så många timmar som jag vill så ekonomin tar lite stryk, men jag trivs. Och den trivseln har jag aldrig känt innan så jag stannar.

What else kan jag uppdatera om? Vi bor kvar i Trollhättan, vi jobbar, vi tränar ibland, vi äter linser och annan billig mat... Dricker inte så mycket vin längre eftersom ekonomin tryter, sad but true. Kanske kul för levern men inte för hjärnan. På tal om mat så är jag vegetarian nu! Robin är veggo på deltid men äter gärna kaviar och leverpastej. 


Just nu sitter jag och kollar på Maria när hon streamar, passar på att blogga medans det är lite kaos i byte mellan två spel. Jag tycker i vanliga fall att det är rätt trist att kolla på streams plus att jag blir stressad av att inte kunna starta och pausa som jag vill men det är faktiskt riktigt kul att kolla på sin bästis! Kanske för att det är mest fokus på bants och kul chatt så att det blir mer interaktion än jag upplevt med andra streamers. Alltså ingen stream för folk som kanske faktiskt är intresserade av spel hehehehe. Ska se om jag hinner kolla igen på onsdag när hon ska streama Dragon Age, kanske blir mer spel då!
Fast jag jobbar en del senare i veckan thoooo så vi får väl se om jag hinner med något alls innan jag somnar i soffan....

Also. jag hade blått hår i våras, rosa hår i våras, lila i somras och nu är det mintgrönt.


Slutet gott, allting gott, eller något.

Bye!