Hallå igen!

Idag är det måndag och jag sitter i soffan och chillar och väntar på en Ikea-leverans av våra nya bokhyllor!! De ska dyka upp mellan 9 och 15 så förhoppningsvis hinner jag se dom innan jag ska till jobbet ikväll.

Nu i helgen hade jag fullt upp och har haft sjukt kul! Direkt efter jobbet i fredags (slutade 21 i Mölndal) så bytte jag om på kontoret och mötte upp Maria inne vid domkyrkan, därifrån gick vi tillsammans till Sticky Fingers där Hampus band Suburban Clinic skulle spela i musiktävlingen Extravaganza (tror den hette så i alla fall??? Kollade inte så noga, ville bara se Suburban).

Det var riktigt mysigt faktiskt och roligt att vara ute på stan även om Suburban Clinic tyvärr inte gick vidare i tävlingen.
Efter spelningen stannade vi kvar och pratade en stund innan jag åkte tillbaka till Mölndal och hämtade upp min bil som jag hade lämnat på jobbet. Det var inte jättekul att köra hem ensam mitt i natten... Jag var hemma ca 03.30.

Suburban Clinic mitt uppe i sin låt Daddy's Little Princess.

På lördagen gick jag och Robin upp vid 8 efter alldeles för lite sömn. Vi åkte och slängde massa skräp på återvinningsstationen och sen körde jag Robin till jobbet. Ensam begav jag mig sen iväg till Ica Maxi och bara myste runt i lördagsmorgons-fart och handlade enorma mängder mat. Köpte bröd för 4 år framåt och frukt för resten av veckan.

När jag kom hem från Maxi byggde jag ett frukttorn i köket.

Robin kom hem från jobbet igen vid 16.30 och väckte mig då jag tydligen hade somnat i soffan två timmar tidigare... Vi städade lite och började med middag inför att mina föräldrar skulle komma över! Sen hängde vi med dom hela kvällen och åt god italiensk kycklinggryta med pasta.
Vi hann såklart även klämma in mello innan läggdags.

Som om det inte var nog med umgänge så kom Maria och Hampus hit vid 14 igår för att hänga. Vi hade en jättemysig eftermiddag och kväll. Jag hade bakat en citronsockerkaka och så lagade vi köttbullar med potatis, sås och lingonsylt till middag.
Efter maten plockade vi fram godis och tittade på film och spelade Munchkin!

Dukat för söndagsmiddag! (Tulpanerna fick vi av mamma och pappa i lördags)

Efter ett tre timmar långt och väldigt intensivt parti Munckin var det läggdags.

Jag har alltså haft en fantastisk ledig helg! Har även fått massa presenter! Tulpanerna som jag visade här ovan och även ett fint set med köksknivar från mamma och pappa, som jag dock glömde fota. Sen fick vi krukväxter också!

Azalean på silverbrickan är från Maria och Hampus och den med de stora bladen är från mamma och pappa.

Such happiness.